De methode

Downloads

Wanneer wat

Bestellen

De methode

Downloads

Wanneer wat

Bestellen

proberen?

Proberen?

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je éérst wilt weten wat Op Ontdekkingsreis inhoudt en hoe de methode in de praktijk werkt, voordat je materialen bestelt. Daarom geven we op deze website niet alleen uitleg en achtergrondinformatie, maar ook materialen.

Je kunt  delen uit de werkboeken en diverse andere materialen downloaden om te bekijken, te printen en in de praktijk te proberen. Deze materialen vind je onder 'downloads'.

 

geen zichtzending

En hoe zit het met zichtzendingen?

Om diverse praktische redenen kunnen wij op dit moment nog geen zichtzendingen sturen. We would if we could! De bescherming van ons produkt, de omvang van dit project, het feit dat we de gebruikersprijs absoluut zo laag mogelijk willen houden, onze beperkte kantoorcapaciteit... allemaal redenen waarom we geen zichtzendingen verstrekken.

 

Wel komen we graag langs om alle materialen te laten zien en te bespreken. Of je kunt via één van onze partners alle materialen inzien.

toch proberen

Toch meer?

Sinds kort is er toch een manier om de materialen in huis te krijgen en uit te proberen. Als je je zo goed mogelijk georiënteerd hebt met behulp van de downloads en daarna toch méér wilt, kun je een licentie 'lite' afsluiten. Die levert de juridische basis waarbinnen wij ons produkt kunnen beschermen, maar kost jou niets. Vervolgens kun je de gewenste materialen bestellen en ontvangen. Je betaalt daarvoor de stuksprijs van de gewenste onderdelen. Besluit je in de eerstvolgende zes maanden de lite- licentie om te zetten in een reguliere licentie, dan verrekenen we de bestelde materialen.

 

 

Op Ontdekkingsreis is een product van AntrAciet© 2021